20170427_JornadaFEPACLAUS27.04.2017 | La Federació d’Entitats amb Projectes i Pisos Assistits (FEPA) organitza la jornada ‘Claus per a l’apoderament dels joves en el seu procés d’emancipació’, juntament amb la Universitat Autònoma de Barcelona, el 4 de maig al Palau Macaya (Passeig Sant Joan 108, Barcelona) de 9 a 13h.

La ponència inicial anirà a càrrec de Robert Gillian, professor de treball social i política social a la Universitat Trinity College de Dublín, que introduirà algunes de les conclusions de l’estudi que s’està portant a terme, entre diferents països, entorn claus d’èxit en trajectòries laborals de joves extutelats.

En la posterior taula rodona (amb participació de FEPA, Plataforma Educativa i l’entitat polonesa Robinson Crusoe) es presentarà l’informe ABEONA i es donaran a conèixer algunes experiències de programes d’inserció laboral de joves extutelats que s’estan duent a terme a diversos països d’àmbit europeu.

Aquesta jornada forma part de la col·laboració que tenim establerta entre FEPA i l’UAB, a la sessió es lliuraran les conclusions de la Jornada del 20 de setembre.

Inscripcions obertes.

 

 

 

Recommended Posts