20160525_jornada_mediació12.05.2016 | La tercera edició de les Jornades de Mediació Artística portarà com lema ‘El circ per la inclusió social’ i tindrà lloc dimecres 25 de maig, de 9.30 a 19 h a l’Arts Santa Mònica (Les Rambles 7, Barcelona).

Es tracta d’una jornada de reflexió sobre el potencial d’intervenció en la transformació social, la inclusió i el desenvolupament comunitari de la cultura en general i del circ en concret.

Al llarg del dia, es podrà assistir a diverses ponències sobre ‘Mediació artística: concepte, contextos i llenguatges’ i ‘El circ social a Catalunya’. Es presentaran les experiències de l’Ateneu Popular 9Barris, Pallassos sense Fronteres i Valldaura Circ. A la taula rodona sobre l’impacte dels projectes de mediació artística hi participaran Eva Garcia, experta en arts escèniques inclusives, Antonio Alcàntara, de l’Ateneu Popular 9Barris, Ramon Castell Ros del Consell Nacional de la Cultura (CoNCA) i de les Arts i Ramon Vilà de Valldaura Circ.

La jornada és organitzada pel CoNCA , el màster de Mediació Artística de la UB i l’Associació de Professionals del Circ de Catalunya. Per assistir-hi, empleneu aquest formulari online.

Recommended Posts