Cartell jornada 15.06.2017 | Organitza Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya i la Càtedra d’Inclusió Social de la Universitat Rovira i Virgili

La jornada ‘Els reptes de la lluita contra la pobresa i per a la inclusió social a Catalunya’ tindrà lloc el dimecres 28 de juny de 9 a 14h a la Sala d’actes de la Direcció General de Joventut (Calàbria 147, Barcelona).

Hi intervindran Joan Ramon Ruiz, director general de Protecció Social de la Generalitat de Catalunya; Francesc Iglesias, secretari d’Afers Socials i Famílies; Bernat Valls, director general d’Acció Cívica i Comunitària; Angel Belzunegui, director de la Càtedra d’Inclusió Social. També hi haurà una taula rodona, moderada per Lluís Grande, sotsdirector general d’Anàlisi i Programació, se centrarà en el tercer sector i la lluita contra la pobresa i l’exclusió social. Hi intervindran Teresa Crespo, presidenta d’ECAS; Fina Rubio, directora de la Fundació Surt; David Rodríguez, secretari de la Fundació Idea; i Enric Canet, director de relacions ciutadanes del Casal dels Infants per l’Acció Social als Barris.

Programa (PDF) | Inscripcions

Recommended Posts