20180921_Jornada-mediacio-CEESC20.09.2018 | Organitza Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC) i Centre Cultural La Farinera del Clot

El dimecres 3 d’octubre de 15.45 a 20.30h tindrà lloc la Jornada: Mediació i comunitat. Una mirada des de l’acció social al Centre Cultural La Farinera del Clot (Gran Via de les Corts Catalanes 837, Barcelona). Forma part dels actes d’enguany per celebrar el Dia Internacional de l’Educació Social. 

El Col·lectiu de Mediació del CEESC proposa aquesta jornada per a tots els professionals que treballen diàriament en l’atenció a les persones, especialment a les mediadores i als mediadors, però també a ciutadans que vulguin conèixer els beneficis de la mediació com a tècnica per resoldre i gestionar conflictes.

La jornada proposa un debat i un intercanvi d’experiències sobre la diversitat de conflictes que viu un veí o veïna de qualsevol barri, a nivell familiar, laboral i social i com som capaços de gestionar-los amb les fórmules de resolució alternativa de conflictes, especialment amb la mediació.

Hi participarà Alejandro Nató, coordinador de l’Oficina de Gestión de Conflictos de la Defensoría del Pueblo de la Nación Argentina, que aportarà, a través de la seva extensa trajectòria, apunts i experiència en els conflictes entorn escenaris socials urbans.

Aquesta jornada està reconeguda per la Generalitat de Catalunya com a formació continuada per a mediadors i mediadores.

Programa i inscripcions

Recommended Posts