20180426_Jornada-FAS26.04.2018 | Organitza Fundació Autònoma Solidària

El proper 7 de maig  de 12.30 a 14h se celebrarà la tercera edició de la Jornada d’Inserció Laboral ‘Salut mental i món laboral: reptes de futur’, a la sala P-24 de la Facultat de Psicologia de la UAB. La jornada s’inscriu en el marc del Programa UAB Impuls del Servei d’Atenció a la Discapacitat (PIUNE) de la Fundació Autònoma Solidària i amb la col·laboració del Servei d’Ocupabilitat de la UAB.

Aquesta jornada vol donar continuïtat a les jornades que es van començar a celebrar al 2015 i està orientada a informar sobre recursos, bones pràctiques i exemples reals d’inserció laboral de persones amb diversitat funcional.

El programa de la jornada compta amb una taula rodona i un debat posterior amb diferents actors, tots ells vinculats i amb experiència relacionada amb la salut mental i la inserció laboral. Hi intervindrà Josep Ginesta, secretari general del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies; Rosa Coscolla, coordinadora de l’Oficina Tècnica de la línia de Salut Mental del Programa INCORPORA de l’Obra Social “La Caixa”; i Dolors Solé, cap de la Unidad de Medicina del Trabajo del Centro Nacional de Condiciones de Trabajo del INSSBT.

La taula rodona estarà moderada per Pilar Hilarión, sotsdirectora de l’Institut Universitari Avedis Donabedian – UAB, i es parlarà sobre els possibles factors que intervenen en les dificultats d’inclusió a l’empresa ordinària de les persones amb trastorn mental; així com analitzar el paper de la inserció laboral i especialment la prevenció dins de l’empresa com a vehicle per a la inserció social de les persones. L’acte es tancarà amb la intervenció de la Dra. Sara Moreno, vicerectora d’Alumnat i Ocupabilitat de la UAB.

Programa

Inscripcions alumnes o titulats UAB | Inscripcions generals

Recommended Posts