20180410_Jornada-energia-ABD10.04.2018 | Organitza ABD, CEEC, Ecoserveis i Institut Cerdà

La jornada ‘Dret a l’energia: multiplicant aliances per a la lluita contra la pobresa energètica’ tindrà lloc el 24 d’abril de 9 a 14h al Palau Macaya de Barcelona (Pg. Sant Joan 108). Té com a objectiu definir solucions i respostes per millorar l’eficiència energètica de les llars i fer front a la vulnerabilitat energètica que pateixen moltes persones a Catalunya. El diàleg abordarà els reptes actuals i plantejarà solucions de futur compartides.

La jornada apel·la a la participació d’entitats socials, empreses i administracions públiques com a actors cabdals en les diferents estratègies d’abordatge de la pobresa energètica. Tot i els avenços realitzats, l’anàlisi de la situació actual requereix d’espais de diàleg que promocionin la coordinació entre els actors, el consens en estratègies compartides i la recerca de solucions conjuntes.

S’estructurarà en tres Taules de Treball on empreses, administracions, entitats i moviments socials aportaran propostes davant dels reptes tècnics, ètics i de gestió, i professionals.

Programa

Inscripcions

Recommended Posts