17.02.2016 | L’Associació Catalana de Professionals de Salut Mental i la Fundació Congrés Català de Salut Mental organitzen la vuitena edició d’aquestes jornades sobre diferents aspectes relacionats amb els i les professionals de la salut mental, fent èmfasi en aquesta ocasió sobre la vitalitat de la xarxa.

La trobada tindrà lloc el proper divendres 26 de febrer a la Sala d’actes del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (Passeig de la Bonanova, 47), de 08.30 h a 14.00 h.

Joan Canimas, doctor en filosofia i màster en bioètica i dret, impartirà la conferència “L’ètica aplicada com a instrument de resistència en l’àmbit de la salut mental”, amb reflexions sobre les expectatives de la societat en el professionals de la xarxa de salut mental.

A la taula rodona “La responsabilitat dels professionals” participaran persones expertes de la Xarxa com ara Núria Carrera, degana del Col•legi Oficial de Treball Social de Catalunya, Núria Cuxart, directora de programes del Col•legi Oficial de Psicologia de Catalunya i Marius Morlans, membre del Comitè de Bioètica de Catalunya, entre altres. La taula debatrà entorn el foment del treball en xarxa, per enfortir el suport entre professionals de l’àmbit.

Podeu formalitzar la inscripció amb aquest formulari online. El preu és de 15€.

Recommended Posts