Jornada sobre pobresa i mercat laboral06.04.2016 | Sota el títol ‘Treballadors pobres: l’exclusió social dins del mercat laboral’, Càritas Diocesana de Barcelona, en col·laboració amb la Universitat Ramon Llull, la Fundació Pere Tarrés, organitza un jornada per reflexionar sobre la precarització social i laboral i sobre la criminalització de la pobresa.

La situació de crisi ha conduït a la precarització de molts sectors i perfils laborals, de manera que cada cop més es troben casos de persones que sí tenen feina, i que, tot i això, no superen el llindar de la pobresa -els seus ingressos es troben per sota del 60% del salari mig.

La jornada comptarà amb la ponència principal sobre aquest tema a càrrec de Xavier Orteu, director d’Insercoop. A la taula rodona hi intervindran Desirée García, responsable del programa Formació i Inserció de Càritas Diocesana de Barcelona, Ana Sesé responsable de l’àrea d’inserció sociolaboral de la Fundació Pere Tarrés i Diosdado Toledano, de l’Assemblea d’Aturats de Barcelona.

La jornada tindrà lloc dimarts 12 d’abril de 10 a 14h a la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés (Santaló, 37. Barcelona). La inscripció online ja està oberta.

Recommended Posts