20181113_Jornada-infantil-esquitx13.11.2018 | Organitza Associació L’esquitx, Associació Educativa Nou Quitxalles-Familia Juanitos i Hospital Sant Joan de Déu

La Jornada Pobresa Infantil i Salut a Ciutat Vella tindrà lloc el proper 29 de novembre de 9 a 14h a l’Auditori de l’Espai Francesca Bonnemaison (Sant Pere Més Baix 7, Barcelona).

Després de l’èxit de la primera jornada que va tenir lloc l’1 de març a l’Hospital Sant Joan de Déu, s’ha considerat interessant seguir fent difusió de la problemàtica als diferents territoris tot introduint la mirada local. Per tal de donar visibilitat als resultats de l’informe AquAs, realitzat per l’Observatori del Sistema de Salut de Catalunya, que evidencia per primer cop amb dades individuals reals la relació entre nivell socioeconòmic i efectes en la salut de la població.

Hi participaran entitats socials que treballen amb famílies vulnerables que explicaran experiències innovadores per millorar la salut dels infants en situació de pobresa. Parlaran també dels drets que els són vulnerats i la seva relació amb la salut, i per últim, s’abordarà què es pot fer per transformar aquesta problemàtica.

No cal inscripció prèvia i tots els assistents rebran un recull de bones pràctiques. Qui ho desitgi i ho comuniqui amb antelació també rebrà un diploma d’assistència a la jornada.

Programa (PDF)

 

Recommended Posts