20170927_Aporofobia27.09.2017 | Organitza ASSÍS Centre d’Acollida

La jornada ‘Aporofòbia, l’odi a les persones en situació de pobresa‘ tindrà lloc el dimarts 10 d’octubre de 10 a 12.30h a  la sala La Cuina de l’Espai Francesca Bonnemaison (Sant Pere Més Baix 7, Barcelona).

Hi haurà una taula de diàleg amb tres participants:

  • Adela Cortina, filòsofa que va contextualitzar i definir el terme Aporofòbia, Catedràtica d’Ètica de la Universitat de València, Directora de la Fundación ÉTNOR, Premi Internacional de Ensayo Jovellanos 2007, Premi Nacional de Ensayo 2014 i autora del llibre Aporofobia, el rechazo al pobre.
  • Marta Llobet, doctora en Sociologia per la Universitat de Barcelona, llicenciada en Ciències Polítiques i Sociologia per la Universitat Autònoma de Barcelona i diplomada en Treball Social per la UB. Actualment és professora titular interina dels Estudis de Treball Social de la UB.
  • Maite Maurici, llicenciada en Antropologia Social i Diplomada en Educació Social, responsable de Desenvolupament de Servei i Gestió del Coneixement en Suara Cooperativa, portaveu de la Xarxa d’Atenció a Persones sense Llar.responsable de desenvolupament de Servei i Gestió del coneixement en Suara Cooperativa i actual representant de la Xarxa d Atenció a Persones Sense llar de BCN

Durant l’acte es presentarà el projecte de web ‘Aporofòbia’.

Inscripcions

Recommended Posts