20180223_Accio-comunitaria23.02.2018 | Organitza Servei d’Acció Comunitària de l’Ajuntament de Barcelona i l’Escola de l’IGOP

Els propers dies 1 i 2 de març tindran lloc les Jornades internacionals d’acció comunitària al recinte modernista de l’Hospital de Sant Pau, un espai d’intercanvi d’experiències i coneixements entre entitats, associacions i professionals d’arreu del món que fan projectes i polítiques per fomentar i garantir el desenvolupament comunitari.

El primer dia de les Jornades, que obrirà el Tercer Tinent d’Alcaldia, Jaume Asens, s’articularà al voltant de taules simultànies de conversa per abordar temes com el treball als territoris, el paper que hi juguen les treballadores comunitàries i les noves tecnologies, o les experiències per lluitar contra la desigualtat en l’àmbit cultural.

Aquests espais serviran per conèixer de primera mà les experiències de Brasil i els EEUU, a través de la participació de referents com Marcia Falcão, membre del Consell Director de l’Escola de Cidadania CAMP Porto Alegre, o Michael Fox, periodista i activista social vinculat a moviments socials i comunitaris als EEUU i Amèrica Llatina.

Laia Ortiz, Segona Tinenta d’Alcaldia i Regidora de l’Àrea de Drets Socials, i Fernando Pindado, Comissionat de Participació i Democràcia Activa, donaran la benvinguda el segon dia, que se centrarà a analitzar les polítiques públiques locals amb perspectiva comunitària.

Programa

La inscripció a les Jornades s’ha tancat per haver arribat al límit d’aforament previst. Podeu seguir les jornades a través de la retransmissió en línia.

 

Recommended Posts