Anuari Ocupació Tercer Sector30.11.2016 | La Confederació impulsa, per tercer any consecutiu, l’Anuari de l’Ocupació del Tercer Sector Social de Catalunya. Aquest és un projecte estratègic que té com a objectiu conèixer de manera àgil, sistemàtica i periòdica l’evolució de l’ocupació de les entitats d’acció social. El projecte compta amb el suport de la Direcció General d’Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l’Autoempresa del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

Ja es pot participar a través d’un qüestionari online. L’Observatori del Tercer Sector (OTS) està a càrrec de l’estudi, per la qual cosa se’ls hi pot contactar en cas de dubtes i consultes al correu electrònic anuariocupacio@observatoritercersector.org o al telèfon 93.256.40.92.

Novetats per millorar la radiografia de l’ocupació al tercer sector

Com a novetat, les entitats que han participat d’aquesta iniciativa en edicions anteriors, rebran per part de l’Observatori del Tercer Sector un correu amb un enllaç personalitzat al seu qüestionari pre-omplert, recollint les dades ja aportades que només caldrà contrastar, actualitzar i validar la informació. D’altra banda, les entitats que ja hagin participat al Panoràmic es podran posar en contacte amb l’OTS perquè els hi facin arribar un qüestionari personalitzat on només hauran de respondre a preguntes específiques d’ocupació que no figuren a la primera enquesta.

A més, enguany es complementarà el treball de camp qualitatiu amb tot un seguit d’accions qualitatives per enriquir el contingut de l’anuari. També es continuarà elaborant informes específics de federacions i de la ciutat de Barcelona, amb el suport del consistori de la ciutat.

Recommended Posts