‘Tria Espai. I tu, què hi posaries?’ és el nom de la campanya que la Fundació Comtal engega per aconseguir finançament i recursos materials per al nou local del Centre Obert Tria. La iniciativa compta amb un bloc a Internet on es presenta aquest gran projecte de futur, les necessitats de l’entitat i les vies de col·laboració. Amb aquesta campanya l’entitat vol facilitar la col·laboració tant de particulars com d’empreses, ja sigui a través d’aportacions econòmiques o de materials per al nou espai.

La Fundació Comtal ha viscut en els darrers anys un augment molt important de demanda serveis que, per manca de recursos materials i humans, han fet que un nombre important de persones no hagi pogut accedit a les activitats que s’ofereixen. En el darrer any al Centre Obert Tria es van atendre 181 persones, però 26 infants es van quedar a la llista d’espera.

Les noves instal·lacions possibilitaran l’augment del número de persones que gaudeixen del centre i la qualitat dels serveis que aquest ofereix. L’entitat membre d’ECAS disposa d’un nou local de 220 metres quadrats, un espai totalment diàfan cedit per La Salle, que ha d’habilitar per fer realitat aquest pas endavant en els seus projectes socioeducatius.

Paral·lelament a aquesta campanya, i aprofitant l’arribada de les festes nadalenques, la Fundació Comtal inicia altres accions per aconseguir finançament per al nou local. En el marc de la iniciativa 5 caves 5 projectes solidaris, l’entitat inicia la venda de lots de productes solidaris (xocolates, gastronomia selecta i artesania), on un percentatge de la seva venda anirà destinat a cinc projectes solidaris, entre els quals es troba l’habilitació del nou local de la Fundació Comtal.
D’altra banda, l’entitat posa a la venda nadales amb dibuixos dels infants del Centre Obert Tria, unes postals plenes de sensibilitat i alegria que col·laboraran a fer possible el gran repte de futur de l’entitat.

Recommended Posts