Participants del casal d'estiu de comtal20.07.2016 | ‘Obrim per vacances’ és el projecte que dóna continuïtat a les activitats que el Centre Obert Tria de la Fundació Comtal porta a terme durant tot el curs amb activitats extraescolars per infants i joves. Les activitats d’estiu van començar a finals de juny i s’estendran fins al 12 d’agost.

El casal Got Talent vol contribuir a que els participants descobreixin els seus talents amb activitats creatives, com ara la dansa, la música, l’esport, l’escriptura o el dibuix, i amb proves durant les sortides a la natura, a la platja o a la piscina, com si els infants i joves sumen participessin a un concurs on sumen punts per arribar a la gran final que se celebra el darrer dia de casal.

L’esmorzar, el dinar i el berenar estan inclosos en totes les activitats, l’equip educatiu compta amb el suport de persones voluntàries per la preparació i dinamització d’aquest espai d’alimentació saludable.

Al primer casal, celebrat del 27 de juny al 15 de juliol, hi van participar 100 infants i joves. El segon anirà de l’1 al 12 d’agost amb una previsió de 60 places.

Per últim, les colònies i campaments es faran del 22 al 26 de juliol amb la participació de 50 infants entre 6 i 12 anys, i 25 adolescents entre 13 i 16 anys, que conviuran a una casa de colònies a Planoles, amb camp de futbol i voleibol, piscina i solàrium, saló polivalent, rocòdrom i itineraris de natura.

Recommended Posts