11.05.2020 | Organitza Joan Fontcuberta, Òmnium Cultural i Festival Cruïlla

L’artista internacional Joan Fontcuberta, el Festival Cruïlla i Òmnium Cultural impulsen una obra artística, un fotomosaïc gegant, vinculat a la situació derivada la Covid-19, amb l’objectiu de fer un homenatge a la solidaritat col·lectiva que ha sorgit durant aquesta crisi social i sanitària.

Per aquest motiu fan una crida a la societat perquè enviï fotografies d’aquests dies de confinament on es mostri aquesta “solidaritat col·lectiva”: des de professionals de diversos sectors que han estat ajudant fins a petites accions individuals o col·lectives fetes des de casa o als carrers. No cal que tinguin un format ni una qualitat fixa, poden estar fetes tant amb el mòbil com amb una càmera professional, i ser en format horitzontal o vertical.

Les fotografies es podran enviar de l’11 al 19 de maig al correu mirades@omnium.cat o bé penjar-les al web miradesdesdelconfinament.cat. En cas que envieu més d’una fotografia caldrà adjuntar un document de cessió de drets d’imatge.

L’objectiu és aconseguir més de 100.000 fotografies, amb les què es construirà un gran fotomosaic en el marc del Festival Cruïlla del 2021, que quedarà de forma permanent al Parc del Fòrum com a homenatge i espai simbòlic de memòria col·lectiva.

Puja les tevés fotos: https://miradesdesdelconfinament.cat/

Recommended Posts