Cartell 'Visions des del sud'27.06.2017 | Organitza SOS Racisme Catalunya i Catalunya Plural – eldiario.es

Dimecres 5 de juliol a les 18.30h a la Sala d’actes de l’Arts Santa Mònica (Rambla 7, Barcelona) es presentaran els treballs periodístics realitzats per SOS Racisme Catalunya i Catalunya Plural – eldiario.es que aborden la venda ambulant des d’una perspectiva antiracista, global i profunda, amb el suport d’organitzacions i agents relacionats.

L’objectiu d’aquests és contrarestar la informació poc profunda del tema que fomenten els estereotips sobre els venedors i les actituds discriminatòries.

Aquest treball periodístic i l’acte es poden realitzar gràcies a la beca  #Devreporter, atorgada per Lafede.cat-Organitzacions per a la Justícia Global amb el suport del Ajuntament de Barcelona.

El protagonisme de l’acte serà de Mariama Badji, periodista senegalesa, Abdoulaye Fall, doctorand en demografia, Aziz Faye, portaveu del Sindicat Popular de Venedors Ambulants, Fatou Mbaye, presidenta de la cooperativa DiomCopp, des de la taula. I Wiriko, Tras la Manta, Mèdia.cat, Associació Catalana de Residents Senegalesos i Irídia, des de la fila zero.

L’acte finalitzarà amb l’actuació musical de Rosa Sánchez i un refrigeri senegalès.

Inscripcions

Recommended Posts