presentació Latituds 2014 a Taula

07.01.2014 | El programa Latituds estrena nova temporada el 2014 amb nous capítols sobre drets humans i desenvolupament social que s’emetran els dimecres a les 23 hores al Canal 33. El director de l’espai, Jordi Vilardell, i el cap del departament Nous Formats de TV3, Miquel Garcia, han presentat avui a la seu de la Taula del Tercer Sector el retorn de Latituds acompanyats de la presidenta de la Taula, Àngels Guiteras. El primer programa s’emetrà el 8 de gener amb el títol ‘Veïns solidaris’ i al llarg de les properes setmanes podrem veure reportatges sobre ‘Crisi i salut mental’, ‘Assentaments d’immigrants’, ‘Pobresa energètica’, ‘Economia social i solidària’ i ‘Dret a l’habitatge’, entre altres temes.

latituds_presentacio Taula entitats

Latituds compta des de la primavera de 2011 amb l’assessorament de la Taula i avui  els responsables del programa ha volgut subratllar la complicitat amb les entitats del tercer sector (a la foto, tots junts al final de la presentació de la nova temporada), que col·laborem estretament amb l’equip per visibilitzar la tasca de les ONG i els projectes que donen resposta a les necessitats i els reptes socials.

 

Recommended Posts

1 Comment

  1. Hem sento molt feliç veure que tantes persones treballeu pel be dels més febles. M’agradaria que puguesiu veure el fruit del vostre treball i gaudir del vostre esforç i generositat. Que Déu us ho pagui amb una parella ben guapo/a i us fasi molt feliços. petons per a tots. Conxita


Comments are closed for this article!