16.11.2021 | Nota de premsa de la Fundació Adsis

  • El proper 23 de novembre a les 12:00h s’estrenarà el programa a través de YouTube, en el marc del 25è Aniversari de Fundació Adsis.
  • El programa Exclusión y Empleo: ¿Cómo construir modelos eficaces de inserción sociolaboral? comptarà amb persones expertes en formació de persones joves i adultes, inserció laboral i intervenció amb persones privades de llibertat i amb conductes addictives.

L’ocupació és una part fonamental en la vida de les persones. A més d’estabilitat econòmica, juga també un paper molt important en el seu benestar emocional. Una cosa que moltes persones no tenen a causa de les seves situacions vitals i d’un sistema que moltes vegades les relega a un segon pla i les exclou.

Però, què podem fer com a societat per a revertir aquesta situació? Aquesta, entre altres qüestions, es respondran el pròxim 23 de novembre a les 12:00h en l’esdeveniment en línia Exclusión y Empleo: ¿Cómo construir modelos eficaces de inserción sociolaboral? Aquest programa especial, emmarcat en el 25è Aniversari de Fundació Adsis, tractarà en un format televisiu les claus per aconseguir models eficaços per al desenvolupament vital i professional de les persones en situació de vulnerabilitat. L’estrena està oberta al públic i es durà a terme a través del canal de  YouTube de la fundació.

Persones expertes en la formació de persones joves i adultes, la inserció laboral o la intervenció amb persones privades de llibertat seran qui conduiran la conversa, moderada per la periodista Sandra Vicente. A més, també hi participaran persones d’aquests col·lectius vulnerables amb la finalitat d’expressar les seves experiències i inquietuds.

El primer bloc estarà enfocat en joves, model educatiu i pràctiques laborals. Maribé Garay, Doctora en pedagogia i directora de l’Institut Municipal de Formació Professional Bàsica de Basauri a Bizkaia, i Daniel Sáez, Doctor en Pedagogia i director tècnic del projecte PASSWORK a Barcelona, seran les persones que analitzaran aquests temes.

Després arribarà el torn d’aprofundir sobre acompanyament i intermediació laboral amb persones adultes, privades de llibertat i amb addiccions. En aquest cas hi participaran Andrea Muñiz, educadora social i tècnica d’intermediació laboral en el centre de dia de Fundació Adsis a Astúries, especialitzada en intervenció amb persones privades de llibertat i amb conductes addictives i Jesús Moya, educador social del Centre Hedra i coordinador de l’àrea laboral de Fundació Adsis a València. Addicionalment, el programa també comptarà amb la participació d’Héctor Colunga, President d’EAPN a Astúries.

Per assistir a l’estrena és necessari inscriure’s prèviament a través d’aquest formulari.

Fundació Adsis, sempre al costat de les persones

Fundació Adsis és una entitat sense ànim de lucre que lluita per a construir una societat més justa, solidària i inclusiva. Treballa des de la proximitat i l’acompanyament, compromesa amb les persones en risc d’exclusió social perquè aconsegueixin desenvolupar els seus projectes de vida. Amb 55 anys d’acció social, aquest 2021 celebra el seu 25è Aniversari com a fundació, recorregut en el qual ha acompanyat a més de 900.000 persones.

Recommended Posts