20160523_premi_josepmpanella_destacat11.10.2016 | ‘La integració de la dona musulmana a Catalunya’ és el  treball guanyador de la quarta edició del Premi Josep M. Pañella i Mora sj, convocat per la Fundació La Vinya, amb el suport de Cristianisme i Justícia i ESADE.

Premi a la reflexió sobre el treball comunitari

Claudia Moreno, alumna de l’escola Jesuïtes Sarrià de Barcelona, rebrà el premi en l’acte de lliurament que tindrà lloc el dijous 17 de novembre, a les 19.30h, a Parròquia Mare de Déu de Bellvitge (carrer Ermita 65, L’Hospitalet de Llobregat). El seu treball, tutoritzat per Julia Plaza, ha estat triat per aprofundir en l’abast del treball comunitari a partir de la iniciació al coneixement de la llengua castellana.

El Premi Josep M. Pañella i Mora va néixer amb al finalitat de despertar en la població més jove l’interès per la reflexió crítica sobre temes relacionats amb l’acció social, mitjançant el reconeixement de treballs que destaquin tant pel seu rigor acadèmic com per la seva sensibilitat social cap a les persones que pateixen exclusió social.

Recommended Posts