Bàner premis acció social de plataforma educativa19.04.2016 | Fundació Plataforma Educativa organitza la 4a edició dels Premis d’Acció Social Mercè Bañeras i Maria Figueras. L’acte de lliurament dels premis tindrà lloc divendres 22 d’abril a les 12 h al CaixaFòrum de Girona (Ciutadans 19, Girona).

Carme Capdevila, ex Consellera d’Acció Social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya, ha estat guardonada en la categoria de Coresponsabilitat ciutadana per la seva tasca en l’acció social. El veredicte del jurat per les categories d’Innovació Social i Emprenedoria Social es farà públic en el mateix moment del lliurament, amb la presència de les persones candidates.

L’acte comptarà amb la presència de Dolors Bassa, consellera de Treball, Afers Socials i Família i de Marta Madrenas, Alcaldessa de Girona, a més de la Maria Figueras i la Mercè Bañeras. L’esdeveniment es completarà amb la presentació del llibre ‘Sota una estrella. Històries que veureu brillar’, sobre històries de vida de persones ateses als serveis de Plataforma Educativa, i l’actuació de la cantant i compositora Paula Grande.

Recommended Posts