Campanya casa nostra, casa vostra30.11.2016 | ‘Casa nostra, casa vostra’ és una campanya que aglutina societat civil, entitats, organitzacions i actors del teixit cultural català per tornar a posar sobre la taula el debat migratori a la Mediterrània.

La iniciativa neix d’un grup de professionals independents del món de la comunicació que van coincidir als camps de persones refugiades en la frontera de Grècia amb Macedònia, i que volen així denunciar la situació que pateixen les persones migrants i desplaçades per força dins i fora de la Unió Europea.

#volemacollir, en suport de les persones refugiades

Amb la suma de diverses complicitats, la campanya vol sensibilitzar la població en general i els poders públics sobre la necessitat d’acollir aquestes persones que han d’escapar dels seus països a causa dels conflictes, la pobresa, i la persecució per motius polítics, d’orientació sexual o religiosos. ‘Casa nostra, casa vostra’ també vol promoure l’acollida d’aquelles persones que ja han arribat a Catalunya i pateixen situacions de desigualtats i exclusió.

Es pot col·laborar amb la campanya fent una donació, organitzant xerrades i fent-ne difusió. Encara es pot signar el manifest.

[vc_video link=”https://www.youtube.com/embed/-YKJC3c600A”]

Recommended Posts