Manifestació treball digne03.10.2016 | En el marc de la Jornada Mundial pel Treball digne, impulsada per la Confederació Sindical Internacional divendres 7 d’octubre, els sindicats CCOO, UGT i USOC convoquen una manifestació sota el lema ‘Treball digne amb drets’ el dia anterior, 6 d’octubre, a Barcelona.

La convocatòria s’adreça als afiliats, però també a les entitats i organitzacions de la Plataforma per una Catalunya Social, així com a la ciutadania en general.

El recorregut de la manifestació començarà davant Foment del Treball (Via Laietana 32) i finalitzarà davant l’estàtua d’Antonio López, a la plaça amb mateix nom, de la qual precisament es demanarà el canvi de nom per tractar-se d’un figura lligada a l’esclavisme.

D’altra banda, diverses entitats catòliques han convocat l’acte de presentació de la Campanya en defensa del Treball Decent amb una conferència de Charo Castelló, copresidenta del Moviment Mundial de Treballadors Cristians,  divendres 7 d’octubre a les 19h a la seu de Cristianisme i Justícia (Roger de Llúria 13, Barcelona).

Recommended Posts