20180112_Cinema-ddhh12.01.2018 | Organitza Cáritas Diocesana de Barcelona, Justícia i Pau , Mans Unides, Cristianisme i Justícia i Grup de Juristes Roda Ventura

Dilluns 15 de gener a les 19h tindrà lloc una altra sessió del cicle ‘Els dilluns dels drets humans‘, aquesta vegada centrada en ‘Menors estrangers no acompanyats: drets doblement vulnerats’. Se centrarà en la situació dels menors que arriben a casa nostra fugint de la guerra, la fam o la pobresa es troben, quan arriben aquí, doblement desprotegits: en primer lloc per ser persones immigrades sense papers i, en segon lloc, per ser menors d’edat. Com són tractats per l’administració quan arriben? Quines problemàtiques viuen? Estan vulnerant les administracions els drets humans d’aquests joves? Com cal afavorir la seva integració social?

 

Ponents:

  • Violeta Quiroga, directora del grup de recerca universitari IFAM. Projectes Socials Fundació Pere Tarrés – Universitat Ramon Llull.
  • Albert Parés, president de l’associació Noves Vies, advocat social i formador en dret dels menors immigrants no acompanyats.

Moderació:

  • Mireia Prats, reportera de TV3 i professora de periodisme a Blanquerna-Universitat Ramon Llull.

Recommended Posts