20200220_Mentoria-emprenedores20.02.2020 | Organitza Fundació Surt

Surt aposta per la mentoria com a eina de suport a dones emprenedores.  La mentoria entre dones és una eina que l’entitat ha posat en funcionament en altres àmbits i ara es disposa a posar-lo en marxa dins la línia d’emprenedoria, amb la voluntat que l’experiència de dones emprenedores experimentades enforteixin les iniciatives engegades recentment per altres dones.

A les voluntàries per participar com a mentores, se’ls oferirà un taller inicial en mentoria. Posteriorment, s’assignarà una mentora amb experiència en gestió de negoci amb qui les noves emprenedores interessades treballaran les necessitats concretes que tinguin en la gestió del seu negoci.

A més, el programa buscarà reforçar les competències empresarials de les participants a través de tallers grupals, crear xarxa entre emprenedores i empresàries i generar un directori que aporti visibilitat a les joves iniciatives empresarials de les participants. Amb aquesta iniciativa també es vol apropar els projectes a les finances ètiques, les comunitats autofinançades i els principis de l’economia social i solidària.

Totes aquelles que estigueu interessades a participar com a empresàries mentores o com a emprenedores mentorades, podeu contactar amb carolina.fort@surt.org

 

Recommended Posts