25.05.2021 | Activitat d’El Lloc de la Dona

Dona Kolors organitza el proper 3 de juny un mercat d’estiu. Hi haurà part de la nova col·lecció de temporada SS21, una col·lecció càpsula de complements per a aquest estiu, de venda exclusiva al mercat (i a la web) creats per a l’ocasió, zona outlet, roba d’altres temporades i preus especials. Serà de 10h a 19h a El Lloc de la Dona (carrer de l’Om, 5, baixos, Barcelona).

Dona Kolors

Dona Kolors és un projecte d’emprenedoria social. És una firma de roba de vestir femenina que ofereix una oportunitat laboral i econòmica a dones en situació d’exclusió social. Les peces i complements són dissenyats i confeccionats de forma manual, seguint el procés tradicional, íntegrament al seu taller a Barcelona. El projecte ofereix a aquestes dones una alternativa professional de treball en el camp tèxtil, dotant-les d’un ofici. Dona Kolors és una firma de roba creada per a dones i feta per a dones, amb el repte de donar feina a més dones necessitades d’una autonomia emocional, social i econòmica.

És un projecte sota el paraigües d’El Lloc de la Dona, un Centre d’Atenció a la Dona vinculada amb l’exercici de la prostitució i/o víctima del tràfic amb finalitats d’explotació sexual, gestionat per les Germanes Oblates, al Raval de Barcelona.

Recommended Posts