26.11.2020 | Activitat d’El Lloc de la Dona

Dona Kolors oferirà productes de l’actual col·lecció d’hivern, nous complements que s’han dissenyat i confeccionat especialment per aquestes festes i grans descomptes aquest dijous 10 de desembre al seu mercat de Nadal. Serà de 10h a 19h a El Lloc de la Dona. Se seguiran les mesures de seguretat i higiene amb l’ús obligatori de mascareta, aforament limitat respectant la distància màxima de seguretat, desinfecció constant de peces i superfícies i gel hidroalcohòlic per garantir una bona higiene de mans.

Dona Kolors

Dona Kolors és un projecte d’emprenedoria social. És una firma de roba de vestir femenina que ofereix una oportunitat laboral i econòmica a dones en situació d’exclusió social. Les peces i complements són dissenyats i confeccionats de forma manual, seguint el procés tradicional, íntegrament al seu taller a Barcelona. El projecte ofereix a aquestes dones una alternativa professional de treball en el camp tèxtil, dotant-les d’un ofici. Dona Kolors és una firma de roba creada per a dones i feta per a dones, amb el repte de donar feina a més dones necessitades d’una autonomia emocional, social i econòmica.

És un projecte sota el paraigües d’El Lloc de la Dona, un Centre d’Atenció a la Dona vinculada amb l’exercici de la prostitució i/o víctima del tràfic amb finalitats d’explotació sexual, gestionat per les Germanes Oblates, al Raval de Barcelona.

Recommended Posts