Concert de piano d'Aeham Ahmad25.01.2017 | L’Associació Catalana per la Pau ha engegat una campanya de micromecentage a través de Verkami, per tal d’aconseguir organitzar un concert solidari d’Aeham Ahmad, músic sirià-palestí conegut com ‘el pianista del camp de refugiats de Yarmouk’.

La campanya busca recollir 1500€ destinats a organitzar i coordinar amb garanties totes les tasques i despeses que comporta realitzar aquest concert: transport, allotjament del músic, contractació d’un tècnic de so, lloguer de materials, edició d’un cartell i realització d’una bona campanya de difusió. Es poden realitzar aportacions fins el 20 de febrer.

Els mecenes que hi col·laborin rebran com a recompensa la reserva de les entrades, el reconeixement de l’aportació incloent el nom en el programa de mà i al web, la possibilitat d’accedir a l’assaig general, entrades per la preestrena del documental ‘Beirut – Barcelona. Històries de dones als dos extrems de la Mediterrània’, prevista el maig de 2017 a la Filmoteca de Barcelona i diferents regals regals relacionats amb l’intèrpret.

L’objectiu del concert és donar a conèixer la situació de les persones afectades per la guerra de Síria que arriben a Europa buscant refugi i s’emmarca dins la Campanya d’Acció Humanitària amb les Persones Refugiades a Jordània i el Líban, en la qual col·laboren la Fundació Pau i Solidaritat de CCOO i l’Associació Catalunya-Líban, amb el suport del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament i de diferents ajuntaments catalans.

El concert tindrà lloc el 3 de març a les 19.30h a l’auditori Eduard Toldrà del Conservatori Municipal de Música de Barcelona (Bruc 110-112).

 

Recommended Posts