Mòdul bàsic en migració i refugi02.02.2017 | La primera xerrada del mòdul bàsic de migració i refugi organitzat per l‘Escola de Formació del Voluntariat de Càritas Diocesana de Barcelona, ‘El fet migratori i el refugi. La diversitat cultural en una societat plural’, tindrà lloc el 14 de febrer a l’església dels Josepets (Plaça Lesseps 25, Barcelona) i anirà a càrrec de Sergio Barciela, membre de l’Equip de Migracions de Cáritas Española.

L’objectiu d’aquest mòdul és reflexionar sobre el fet de la diversitat cultural en la nostra societat i adquirir claus interpretatives per comprendre-la en tota la seva complexitat. D’altra banda, també es busca donar a conèixer algunes eines per al treball, la gestió i el tractament d’estereotips, prejudicis i rumors sobre diversitat cultural.

El mòdul es durà a terme fins el 7 de març, tots els dimarts de 18 a 20h. Cal inscriure’s prèviament enviant un correu a escoladeformacio@caritasbcn.org especificant el codi del curs (2017/02_BASMIGRA01). Les places són limitades.

Recommended Posts