Non Profit, el portal en anglès de Xarxanet11.04.2016 | Aquest mes ha donat les seves primeres passes Nonprofit, el nou portal de Xarxanet, sobre l’actualitat del tercer sector i del voluntariat en anglès.

L’objectiu d’aquest web és donar visibilitat a la tasca d’entitats catalanes a l’exterior, promoure l’intercanvi de bones pràctiques d’arreu del món i esdevenir un espai de debat sobre el tercer sector amb els seus agents.

Nonprofit compta amb tres seccions: notícies, entrevistes i opinió. Al mes de maig s’enviarà el primer butlletí mensual, al qual us podeu subscriure. El canal de Twitter @nonprofit_cat serà la seva presència a les xarxes socials.

Xarxanet.org és un projecte impulsat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, amb la col·laboració d’entitats referents del sector de l’associacionisme i el voluntariat, per difondre notícies sobre l’associacionisme i el voluntariat, generar debat entorn el tercer sector i crear xarxa entre els diversos agents involucrats.

 

Recommended Posts