ceesc_c15.04.2016 | El Col·legi d’Educadors i Educadores Socials de Catalunya (CEESC) ha publicat el nou catàleg de serveis formatius per als mesos d’abril al juny.

Hi ha cursos sobre intervenció amb col·lectius específics, com ara infants o població reclusa, sobre eines transversals (coaching, contes, humor terapèutic, etc.)i la coordinació de serveis i gestió de projectes.

També s’ofereixen càpsules formatives de curta durada sobre un gran ventall de temàtiques: la mediació, les competències socials en els joves, la fotografia participativa, el TDAH, entre altres.

Les càpsules formatives són gratuïtes, mentre que els preus dels cursos varien, segons els descomptes i la ubicació de les sessions. S’imparteixen formacions a les seus del CEESC a Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona i Tortosa.

Per inscriure-us, heu d’entrar a la informació completa del curs en qüestió i fer la inscripció individual. Per a més informació sobre els cursos, escriviu a formacio@ceesc.cat. Si us interessen les càpsules, a projectes@ceesc.cat.

Recommended Posts