08.09.2021 | Cicle de tallers formatius d’Acció contra la Fam

L’ONG Acció contra la Fam ofereix un nou Cicle de tallers formatius de sostenibilitat i disseny per a persones emprenedores.

Tens entre 16 i 30 anys i t’agradaria posar en marxa la teva idea de negoci però no saps com? Vols conèixer la metodologia design thinking i aprendre eines de pensament creatiu? Vols saber com ser més sostenible a través del disseny?

Del 27 de setembre de 2021 al 13 d’octubre de 2021, de dilluns a divendres, de 10h a 12h, tindrà lloc un cicle de tallers formatius, amb l’objectiu de facilitar coneixements de l’economia circular i l’emprenedoria creativa, que permetin vehicular projectes amb impacte positiu, sota l’òptica del design thinking i la sostenibilitat.

Un cop finalitzat el cicle, podràs seguir treballant la teva idea de negoci a través d’assessoraments individuals, amb l’objectiu de seguir analitzant la viabilitat tècnica, econòmica i financera del teu projecte.

Requisits per participar

Ser persona beneficiària del Sistema Nacional de Garantia Juvenil al moment d’inscriure’t al nostre programa d’emprenedoria juvenil. És a dir, tenir entre 16 i 29 anys, trobar-te en situació de desocupació,

Informació sobre la inscripció:

Per inscriure’t al programa contacta amb: Júlia Casal: jcasal@accioncontraelhambre.org WhatsApp/número de telèfon: 681 397 473. O deixa les teves dades de contacte aquí i et contactarem: www.somosgeneracionin.org

Cicle de tallers impulsat per la Fundació Acció contra la Fam, organitzat per Barcelona Centre de Disseny i finançat pel Fons Social Europeu.

Recommended Posts