20190215_Soc Canvi_Ires15.02.2019 | Organitza Fundació IReS

En el marc de la campanya #TenimUnPla del Projecte Fils, IReS ha creat l’Espai Grupal d’Homes #SocCanvi, un programa per reflexionar sobre la forma de viure la masculinitat avui dia i destinat a tots aquells homes que se sentin disposats a formar part del canvi que la societat actual reclama. Es tracta d’un espai de confiança i seguretat on poder posar la mirada en un mateix i en companyia d’altres homes, amb l’objectiu d’analitzar, explorar i construir altres maneres d’entendre com ser homes, allunyades dels manaments de gènere i de masculinitats tòxiques. Una oportunitat on créixer per millorar les relacions amb les dones, altres homes, les nostres famílies i amistats, i finalment amb un mateix.

Aquest espai de reflexió sobre la forma de viure la masculinitat, vol revisar entre tots els participants el concepte masculinitat de manera experiencial i serà guiat i dinamitzat per l’Aharon Fernández Cuadrado, psicòleg del Projecte Fils i especialista en gènere i treball amb homes.

Tot i que es tindran en compte les demandes i necessitats dels participants al grup, s’abordarà la masculinitat tòxica; les emocions i la vulnerabilitat; la cura i l’autocura; la sexualitat; l’amor i les relacions de parella; la paternitat conscient; les violències; la comunicació empàtica; el poder i el privilegi; i les masculinitats alternatives.

Les trobades seran de març a juliol a la seu de l’entitat (Av. de Roma 157, 2n pis) i es faran dos grups quinzenals: un els dilluns de 18.30 a 20.30h i un altre els dimecres també de 18.30 a 20.30h.

Informa’t o inscriu-te a través del correu electrònic fils@fundacioires.org o al telèfon 665 29 95 33.

Recommended Posts