Cartell servei de préstec de vaixella gratuït15.09.2017 | Organitza Femarec

El Centre Especial de Treball de Femarec, en col·laboració amb l’Ajuntament de Barcelona, ha creat un servei de préstec de vaixella que s’ofereix gratuïtament a totes les entitats i associacions de la ciutat de Barcelona que tinguin previst organitzar un esdeveniment públic que precisi de plats (de diversos tipus), gots, tasses, safates i coberts. Actualment, es poden sol·licitar els suficients per atendre fins a 500 comensals. Femarec s’encarregarà de proveir els materials que es demanin i de netejar-los de nou després del seu ús.

Les entitats i associacions interessades poden sol·licitar-ho presencialment al Centre Especial de Treball de Femarec (Maresme 59, Barcelona) o a través del correu electrònic vaixella@femarec.cat o el telèfon 93 303 65 00.

Prevenció dels residus

El Centre Especial de Treball de Femarec, des de la seva creació el 1993, s’ha especialitzat en la gestió i recuperació de residus de diversos tipus. Amb aquest nou servei, es referma el treball de l’entitat en aquest àmbit ja que, sovint, per aquest tipus d’ocasions, es fa servir utillatge de cuina de plàstic (d’usar i llençar) que acostuma a acabar a les escombraries com a rebuig (al contenidor gris) i que, per tant, no es reciclen.

Gràcies a aquesta iniciativa, s’evitarà comprar i llençar una vaixella de plàstic cada cop que s’organitzi un acte, amb tots els beneficis pel medi ambient que això suposa: estalvi de material, reducció de residus generats…

Aquest servei s’emmarca en l’Estratègia Zero impulsada des de l’Ajuntament de Barcelona, que té per objectiu la reducció dels residus municipals, el foment de la reutilització de recursos i matèries primeres, la recuperació d’objectes i materials, la millora de la qualitat de la recollida selectiva de residus.

Recommended Posts