20180130_Governança-democratica30.01.2018 | Organitza La Confederació

La Confederació obre una nova convocatòria de participació per seleccionar tres organitzacions del Tercer Sector Social interessades a participar en el Programa d’acompanyament a la millora de la Governança Democràtica. Es poden presentar sol·licituds fins el 16 de febrer a les 13h.

La finalitat del programa és enfortir el sector no lucratiu de serveis socials i d’atenció a les persones a través de la promoció de models de gestió propis de l’Economia Social.

El Programa es basa en la Guia per impulsar la Governança Democràtica a les organitzacions del Tercer Sector Social elaborada a partir de la prova pilot realitzada l’any 2017 en la qual van participar sis entitats. L’acompanyament és especialitzat i totalment individualitzat, a partir de l’anàlisi dels processos participatius de l’organització.

Per la realització del Programa La Confederació compta amb el suport de la Direcció General d’Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l’Autoempresa, del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies (Generalitat de Catalunya).

Bases de la convocatòria

Formulari de presentació de sol·licituds

 

La Confederació | Programa pilot d’acompanyament a la millora de la participació interna i gestió democràtica from Tercer Sector on Vimeo.

Recommended Posts