20180221_4-edicio-anuari-ocupacio20.02.2018 | Organitza La Confederació

S’ha engegat la 4ª edició de l’Anuari d’Ocupació del Tercer Sector Social de Catalunya, iniciativa basada en la recollida sistemàtica i periòdica de dades de les entitats del sector en matèria d’ocupació. Els resultats que se n’obtinguin permetran realitzar comparatives amb els anys anteriors i detectar tendències, distingir especificitats en el comportament del tercer sector en contraposició amb altres sectors econòmics i impulsar estratègies de millora.

L’Anuari de l’Ocupació del Tercer Sector Social de Catalunya compta amb la col·laboració i expertesa de l’Observatori del Tercer Sector. Al llarg de tot el procés l’equip de l’OTS està a disposició de totes i cadascuna de les entitats per clarificar i resoldre qualsevol consulta  al correu anuariocupacio@observatoritercersector.or o al telèfon 93 797 96 49.

Es porta a terme amb el suport de la Direcció General d’Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l’Autoempresa del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

Podeu participar-hi a través d’aquest qüestionari.

Recommended Posts