Comissió formació15.09.2016 | La Comissió de Formació, de la qual formen part les entitats d’ECAS Eica Casc Antic, Servei Solidari i Probens, programa una nova edició curs de ‘Formació de la nova ciutadania: llengua cultura i participació’, que començarà el 6 d’octubre.

Llengües i cohesió social

El primer mòdul se centrarà en l’aprenentatge de llengües i la lectoescriptura com a mitjà de cohesió social, i constarà d’11 sessions fins al mes de desembre. Les sessions seran impartides per especialistes en pedagogia, alfabetització, oralitat, TIC i dinamització de grups, entre altres.

La formació s’adreça a professionals que treballen en l’alfabetització de persones adultes immigrades i en l’ensenyament del català i el castellà. La formació està acreditada per l’ICE de la Universitat de Barcelona i forma part del pla de formació permanent del professorat del Departament d’Ensenyament.

La inscripció ja està oberta. El curs és gratuït per voluntaris i col·laboradors d’entitats, i té diversos preus segons la quantitat de sessions a les quals es vol assistir. Hi ha descomptes per persones en situació d’atur.

La Comissió de Formació està formada per les tres entitats abans esmentades i Migra Studium. Treballen conjuntament des de fa 5 anys en la millora de l’acollida sociolingüística de persones migrades a través de la formació de voluntaris i tècnics, l’assessorament a entitats, i la creació de nous materials.

Recommended Posts