premi aspasia_214.01.2016 | La xarxa DDiPAS i l’Observatori del Tercer Sector convoquen el IVPremi ASPÀSIA en defensa de l’equitat de gènere, un reconeixement a la trajectòria de persones que hagin afavorit l’equitat de gènere i hagin treballat en defensa de l’empoderament de les dones.

Les candidatures es poden presentar fins l’1 de de març a través d’aquest formulari online i el premi es lliurarà en el marc de la 4ª Jornada DDiPAS (properament més informació).

Bases del Premi (PDF) | Formulari de presentació de candidatura


fatima ahmed_premi aspasia_baixaL’edició 2015 del Premi ASPÀSIA va reconèixer la trajectòria de Fatima Ahmed a favor de l’empoderament de les dones immigrades a Catalunya. En edicions anteriors han estat guardonades Sara Berbel (Premi ASPÀSIA 2014), Delicia Coronado (Menció especial 2014) i Concepció Requena (Premi ASPÀSIA 2013).

Us animem a participar-hi i presentar les vostres propostes. Els moviments veïnals i associatius, les organitzacions socials, col·legis professionals, universitats, centres educatius i administracions públiques són espais naturals de participació en el desenvolupament d’aquestes trajectòries.

Recommended Posts