20180601_jornades-rdi-2018-header01.06.2018 | Organitza la Càtedra de Serveis Socials de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya

S’ha obert el termini de presentació de projectes per participar a les 8es Jornades RDI TIC Salut i Social. Tecnologia i Humanisme: teràpies digitals, que tindran lloc els propers 27 i 28 de setembre a l’edifici El Sucre de Vic (Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals 5). En aquesta edició es pretén posar èmfasi en la capacitat humanitzadora de les tecnologies digitals per promoure la salut i benestar social de les persones i per canviar les organitzacions.

Si teniu un projecte en què la tecnologia esdevé el mitjà per millorar la salut i el benestar social de les persones, podeu presentar projectes i comunicacions al voltant d’aquesta temàtica a través d’aquest formulari electrònic. Teniu la possibilitat de presentar el projectes en diversos format i espais: pòsters, showroom i speaker’s corner. Així com també càpsules de comunicació en sessió plenària. La data límit de presentació de projectes és el 15 de juny.

Les jornades compten amb conferències amb ponents de primer nivell en l’esfera tecnològica i tres taules rodones al voltant de les teràpies digitals en neurociències, de la humanització de les organitzacions a través de les tecnologies i de l’avaluació i debat d’experiències tecnològiques.

Les tarifes individuals per assistir-hi són:

  • Estudiants UVIC-UCC: 10€ per tota la jornada.
  • Estudiants (altres): 25€.
  • Fins el 30 de Juny,  Preu: 120€ per tota la jornada.
  • A partir de l’1 de juliol, Preu:150€ per tota la jornada.
  • Participants amb projectes: 120€ (Tarifa única)

 

Recommended Posts