08.05.2018 | Organitza El Llindar

S’han obert les inscripcions per a les formacions d’El Llindar.

El període de preinscripció és del 9 de maig al 5 de juny.

Programes de Formació i Inserció (PFI)

  • PFI Auxiliar d’hoteleria: cuina i serveis de restauració
  • PFI Auxiliar en activitats d’oficina i en serveis administratius generals

Per tal de poder-hi accedir s’han de tenir entre 16 i 21 anys, no haver obtingut el títol de graduat en ESO, no estar treballant ni cursant altres estudis en el moment d’inici del curs, estar registrat com a demandant d’ocupació a les Oficines de Treball de la Generalitat (OTG), estar inscrit al Programa de Garantia Juvenil. S’obté el certificat de Professionalitat oficial de Nivell 1 expedit pel SOC i la titulació del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. L’horari de contacte és de dilluns a divendres de 9.30 a 13.30h i de 15 a 17h, el telèfon 93 377 31 89 o el correu abustamante@elllindar.org.

Full de preinscripció i documentació obligatòria

Cursos de Formació Professional inicial amb preparació per a la prova d’accés a grau mitjà (CFGM)

  • Auxiliar en imatge personal: perruqueria i estètica
  • Auxiliar en reparació i manteniment de vehicles lleugers
  • Auxiliar en manteniment integral d’edificis

Per tal de poder-hi accedir s’han de tenir entre 16 i 21 anys, no haver obtingut el títol de graduat en ESO, no estar treballant ni cursant altres estudis en el moment d’inici del curs, estar registrat com a demandant d’ocupació a les Oficines de Treball de la Generalitat (OTG), estar inscrit al Programa de Garantia Juvenil. S’obté el certificat de Professionalitat oficial de Nivell 1 expedit pel SOC. L’horari de contacte és de dilluns a divendres de 9.30 a 13.30h i de 15 a 17h, el telèfon 93 377 31 89 o el correu abustamante@elllindar.org.

Retorn al sistema educatiu

  • Preparació a la Formació Professional Inicial (Ventallers)
  • Preparació a la Prova d’Accés a CFGM

Per tal de poder-hi accedir s’han de tenir entre 16 i 21 anys, no haver obtingut el títol de graduat en ESO, no estar treballant ni cursant altres estudis en el moment d’inici del curs, estar registrat com a demandant d’ocupació a les Oficines de Treball de la Generalitat (OTG), estar inscrit al Programa de Garantia Juvenil. S’obté el certificat oficial expedit pel SOC. L’horari de contacte és de dilluns a divendres de 9.30 a 13.30h i de 15 a 17h, el telèfon 93 377 31 89 o el correu abustamante@elllindar.org.

Full de preinscripció i documentació obligatòria

 

Recommended Posts