18.06.2020 | Organitza Associació Benestar i Desenvolupament (ABD), CTI Centre de Teràpia Interfamiliar i La Salle Centre Universitari 

ABD, CTI Centre de Teràpia Interfamiliar i La Salle Centre Universitari organitzen per setè any consecutiu una sèrie de formacions relacionades amb la intervenció multifamiliar.

Aquests postgraus i màsters ofereixen l’oportunitat d’aprendre a intervenir amb unitats familiars i a conduir espais terapèutics grupals a través d’una formació impartida per docents reconeguts i de llarga experiència, des d’un angle pràctic i vivencial. Totes les formacions s’inicien el 4 de novembre de 2020 i tenen una durada d’un any acadèmic. Pre-inscripció abans del 15 d’octubre.

FORMACIONS

Expert online* en intervencions familiars en contextos socials, sanitaris i educatius

Formació teoricopràctica i vivencial que capacita els i les professionals per a la intervenció familiar des d’una visió integral amb perspectiva sistèmica, enfocament des de la teoria de l’afecció i metodologia dialògica. Comença el 4 de novembre de 2020 i té una durada d’un any acadèmic. + info |

Expert online* en intervencions grupals i multifamiliars en contextos socials, sanitaris i educatius

Curs teòric-pràctic i vivencial que capacita els i les professionals per a la conducció de grups i espais multifamiliars des d’una visió més humana, inclusiva i social basada en la teoria de l’aferrament. + info.

Màster online* en intervencions grupals i multifamiliars en contextos socials, sanitaris i educatius

Màster teòric-pràctic i vivencial que capacita els i les professionals per a la conducció de grups i espais multifamiliars des d’una visió més humana, inclusiva i social basada en la teoria de l’afecció i les pràctiques dialògiques. Aprofundeix molt més en els continguts que l’Expert/Postgrau. + info.

Màster online* en intervencions socio-terapèutiques en contextos socials, sanitaris i educatius

Es tracta del primer màster que integra la formació del/la professional en les tres esferes d’intervenció terapèutica -individual, familiar/parella i grupal/multifamiliar- des d’una perspectiva relacional, inclusiva i social basada en la teoria de l’afecció i les pràctiques dialògiques. + info.

Recommended Posts