‘Amb la rehabilitació dins i fora de la presó, tots hi sortirem guanyant’

La Taula de Participació Social (TPS) presenta demà, dimecres 14 de setembre, a les 11 hores al Col·legi de Periodistes de Catalunya la campanya de sensibilització social ‘OBRIM LA PORTA A LA REHABILITACIÓ’, que es portarà a terme  a través dels mitjans de comunicació del 15 de setembre al 31 de desembre de 2011. L’objectiu de la iniciativa és conscienciar la societat civil sobre el fet  que la seguretat ciutadana s’aconsegueix amb més eficàcia i menys cost econòmic i social mitjançant la rehabilitació i la reinserció de les persones privades de llibertat, en lloc de incrementant la repressió i allargant les condemnes.

La TPS és un espai d’interlocució entre les 90 entitats socials que treballen en l’àmbit penitenciari a Catalunya, desenvolupant serveis i programes de rehabilitació personal i reinserció social, i el Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya, amb la finalitat de millorar la qualitat d’atenció de les persones que compleixen condemnes penals. La part social de la TPS està representada actualment per l’Associació Andròmines, l’Associació Cedre, APIP, Creu Roja Catalunya, DINCAT, Fundació Ared, Fundació Autònoma Solidària (FAS), Fundació l’Heura Tarragona i INTRESS.

Per confirmar assistència a la roda de premsa de presentació de la campanya podeu contactar amb Núria Fabra, consultora de la Part Social de la TPS: Tps.part.social@gmail.com, tel. 682786771

Recommended Posts