20180515_Arrels-teatre-6personatges15.05.2018 | Participa Arrels Fundació

Arrels participa a la mostra de teatre inclusiu ‘NOSaltres’, una iniciativa del Teatre Lliure que posa el teatre al servei de realitats socials que sovint queden invisibilitzades o silenciades. Es faran quatre espectacles teatrals i un programa d’exposicions, col·loquis, xerrades i projeccions que donen veu a persones refugiades, a persones amb diversitat funcional, sexual o afectiva, i a persones sense llar.

Teatre

L’obra ‘Sis personatges – Homenatge a Tomás Giner’ és un procés de creació col·lectiva protagonitzada pel Jesús, el Valerio, el Martí, l’Enric i el Hans, usuaris d’Arrels que saben què significa viure al carrer i ara traslladen les seves experiències a l’escenari del Teatre Lliure de Montjuïc del 30 de maig al 10 de juny.

Els cinc protagonistes d’Arrels porten mesos treballant i assajant amb el director Juan Carlos Martel i amb l’actor professional Marc Rodríguez, conegut per les seves interpretacions als programes televisius ‘Polònia’ i ‘Crackòvia’. El text, escrit pel dramaturg Joan Yago, sorgeix a partir d’entrevistes i exercicis amb els protagonistes i explica la història d’una persona sense llar que va captivar tothom amb la seva personalitat única. El projecte també ha comptat amb la col·laboració de Javier Mariscal i Carme Sansa.

  • Podeu comprar les entrades en aquest enllaç. Si veniu el 10 de juny, després de l’última representació podreu participar en un col·loqui entre el públic i la companyia.
  • Visiteu el bloc d’assaig i descobriu les interioritats i els secrets del procés de creació i què significa pels protagonistes d’Arrels formar part d’aquesta experiència artística.
  • No us perdeu l’exposició del ‘making of’ de l’obra, un recull d’imatges que retraten el procés de creació. La podeu veure del 29 de maig al 10 de juny a l’entrada de l’Espai Lliure de Montjuïc.

Fotografia

L’exposició ‘Poètica del mirall’ del fotògraf d’Arrels, Juan Lemus, capta retrats únics pels carrers de Barcelona. Es tracta d’una mostra molt especial que ens posa a tots davant del mirall. La podeu veure de l’11 de maig al 22 de juny al vestíbul de l’Espai Lliure de Montjuïc.

Col·loqui

Arrels també participarà a la taula rodona ‘Imaginem una societat sense gent dormint al carrer?’. Hi seran el director d’Arrels Fundació, Ferran Busquets, el director de l’Obra Social Sant Joan de Déu, Oriol Bota, i el Miquel Fuster, il·lustrador que ha plasmat en còmic els seus quinze anys de vida al ras. La taula rodona serà divendres 1 de juny a les 18.30h a la sala de premsa del Teatre Lliure de Montjuïc. Podreu seguir el debat en directe en aquest enllaç.

Programació

 

Recommended Posts