20190718_Invia18.07.2019 | Organitza Associació “in via”

Just passades les vacances, en el marc de les festes majors de Poblenou, l’Associació “in via” organitza la #PoblenouFaVia, una caminada ciutadana, no competitiva, solidària i reivindicativa de 6,5 quilòmetres amb l’objectiu de sensibilitzar sobre la violència masclista, posar de relleu la problemàtica de les violències invisibilitzades contra les dones i recaptar fons per a projectes d’atenció i acompanyament a víctimes de violència. La caminada es farà el 8 de setembre a partir de les 10.30h, sortint de l’estació de tren de Sant Adrià, transcorrerà paral·lela a les platges de Barcelona fins al barri barceloní de Poblenou.

La caminada és un dels actes de commemoració dels 65 anys de l’entitat. L’acte es clourà amb un dinar popular al carrer, una paella solidària a les 14.30h davant de la seu de l’entitat a Poblenou (Amistat 13-15). Durant el dinar i una estona abans, a les 11h, al carrer Amistat hi haurà música, vermut i tallers infantils. 

La recaptació aconseguida amb les inscripcions es destinarà a projectes d’acompanyament a persones que han estat víctimes de violència.

Inscripcions

Recommended Posts