16.02.2021 | Sessió de positivisme conscient de La Confederació

DATA | 25 de febrer de 2021 de 9.30 a 10.45 hores

LLOC | Sala de reunions virtual (plataforma Zoom)

Des de l’arribada de la pandèmia COVID-19 estem travessant moments d’enorme incertesa, amb una gran preocupació per la nostra salut i pel nostre futur, i això ens està generant a tots un important esgotament emocional, temps de grans turbulències, temps de descoratjament i tristesa… amb lògiques conseqüències tant en la dimensió personal com professional.

Davant aquesta situació el pròxim Apunt654C vol aportar solucions concretes amb l’objectiu d’incrementar el nivell de positivisme, exposant enfocaments i eines per mantenir-lo en el temps, tot i els moments i situacions difícils que puguem viure. En aquesta sessió ens acompanyaran en Manuel Tallada i en Sergi Valentín, de MRC International People Training, ferms convençuts que l’actitud positiva es pot entrenar.

COM ACCEDIR 

Sala de reunions virtual (Plataforma Zoom). S’enviarà l’enllaç per accedir a la Sala a les persones confirmades 24 hores abans de la sessió.  

INSCRIPCIONS I PREU  

És imprescindible formalitzar la inscripció. En cas d’exhaurir-se les places tindran prioritat les persones vinculades a les organitzacions sòcies de La Confederació i les seves entitats de base.

Aquesta sessió no té cost per a les persones assistents.  

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Recommended Posts