Aprenentatge per la transformació social amb Activa't14.07.2016 | La nova edició d’Activa’t començarà al mes de setembre. La preinscripció estarà oberta fins al proper 31 de juliol via formulari online. Ja es pot consultar també el calendari.

Activa’t és un procés d’aprenentatge personal i col·lectiu amb l’objectiu de potenciar les competències, la capacitat de transformació personal i l’apoderament de joves per tal que puguin engegar processos de transformació social al seu entorn. Per a això, utilitza la metodologia Transition Towns (Iniciatives de Transició).

Per participar a la formació cal tenir entre 20 i 35 anys, residir a la província de Barcelona i tenir estudis finalitzats o estar en l’últim any. Com a novetat, la formació està reconeguda per la Universitat de Barcelona i equival a 5 crèdits ECTS.

Aquesta mateixa tarda tindrà lloc una sessió formativa a les 18.30h a la seu de Novact (Plaça Catalunya 9 5è-2a, Barcelona). Per a més informació, escriviu a dani@novact.org o truqueu al 93 551 47 14.

Recommended Posts