Premi ´#404HomelessNotFound02.03.2017 | El Consell Municipal de Benestar Social ha guardonat la campanya #404HomelessNotFoud d’ASSÍS Centre d’Acollida amb el premi als Mitjans de Comunicació, en la categoria d’internet. Ha estat triada entre 16 candidatures, destacant per la seva innovació, potència, participació i implicació social.

La cerimònia de lliurament d’aquests guardons, que es va celebrar dimarts 28 de febrer al saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona, va ser presidida per Laia Ortíz, presidenta del Consell Municipal de Benestar Social (CMBS) i tinenta d’alcaldia de Drets Socials de l’Ajuntament de Barcelona. El premi d´ASSÍS el va recollir una àmplia representació de les persones que van participar en la campanya, entre elles estaven els seus protagonistes: la Mila, l’Antonio, la Pili, l’Antoni i el Jordi.

La campanya es va llançar amb el propòsit de canviar la mirada que la ciutadania té sobre les persones sense llar. Es va iniciar l’11 de novembre de 2015 i va comptar amb la participació de més de 80 voluntaris, que durant 40 hores i 4 minuts van cedir l’estat dels seus perfils de facebook i twitter per donar veu a les persones sense llar. El periodista Manel Lucas, la religiosa benedictina Teresa Forcadas i el filòsof Francesc Torralba van recolzar aquesta innovadora iniciativa de sensibilització, formant part d’aquest grup de voluntaris 2.0.

Recommended Posts