Basic RGB27.03.2018 | Organitza Fundació Carulla

Els Premis Francesc Candel 2018 tenen l’objectiu de reconèixer i impulsar iniciatives en l’àmbit de la diversitat d’entitats i institucions que promoguin, mitjançant la cultura i la llengua, la cohesió de la societat catalana entre persones de diverses nacionalitats. Es tracta d’iniciatives que afavoreixin el civisme, la convivència, el coneixement del país (llengua, tradicions, geografia i història, valors socioculturals), la sensibilització sobre la cultura de la immigració, la participació de dones i joves immigrants, una visió positiva de la immigració als mitjans de comunicació i el sentiment de pertinença.

La convocatòria és oberta a empreses, entitats i organitzacions sense ànim de lucre. Els projectes presentats han de tenir repercussió a Catalunya i han de ser iniciatives que s’estiguin duent a terme actualment i es vulguin mantenir actives o es plantegin un salt qualitatiu. La dotació per als tres projectes guanyadors és de 12.000 euros.

Es poden presentar candidatures fins el 15 de juny. El veredicte del jurat es donarà a conèixer a l’octubre en un acte públic.

Formulari de presentació de candidatures

Recommended Posts