12.06.2020 | Organitza m4social

m4social, plataforma de la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Cayalunya, presentarà l’estudi ‘Limpacte de la Bretxa Digital en les persones ateses per entitats socials’ el dimarts 16 de juny de 9:30 a 11:30h a través el canal de YouTube m4social.

Es tracta d’un anàlisi qualitatiu i quantitatiu per obtenir una visió de la realitat de la bretxa digital des de l’òptica de les entitats socials, analitzant els impactes que aquesta té en les persones usuàries i en les tasques que desenvolupen les entitats. L’estudi aprofundeix en l’accés, l’autonomia, l’accessibilitat, la usabilitat, la intensitat d’ús, la diversitat d’ús, la capacitació digital, les competències i habilitats així com també en l’aprofitament laboral, econòmic, relacional, social, institucional, de benestar i educatiu.

Programa

09:30h Benvinguda institucional | Francina Alsina, presidenta de la Taula d’entitats del Tercer Sector; Sonia Fuertes, comissionada d’Acció Social de l’Ajuntament de Barcelona; i Josep Ginesta, secretari general de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.
09:45hPresentació dels principals resultats de l’estudi | Sílvia Luque, directora de la Fundació Ferrer i Guàrdia, i Sandra Gómez, tècnica de recerca de la Fundació Ferrer i Guàrdia
10:15hDebat | Moderat per Roger Palà, coordinador i soci fundador del mitjà digital Crític. Hi intervindran María Felisa Círez, tècnica en intervenció social a Accem (ECAS) y co-autora de l’informe Brechas 2.0., i Liliana Arroyo, investigadora de l’Institut d’Innovació Social (ESADE) i experta en transformació digital i impacte social.
11:15hTorn obert de preguntes
11:30hTancament

Recommended Posts