20191118_Monitoratge-agenda203018.11.2019 | Organitza Creación Positiva i l’Associació Drets Sexuals i Reproductius

En el marc del programa Agenda 2030 Feminista (implementat per les entitats Creación Positiva i L’Associació Drets Sexuals i Reproductius i amb el suport de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament), s’organitza l’acte de presentació de l’instrument de monitoratge de l’Agenda 2030 Feminista ‘El monitoratge dels Drets Sexuals i Reproductius a Catalunya i a l’Agenda 2030’ el proper 28 de novembre de 9:45 a 14h a l’Agència Catalana de la Joventut (Calàbria 147, Barcelona).

En primer lloc, es presentarà l’instrument elaborat junt amb el Grup de Monitoratge de l’Agenda 2030 Feminista (format per entitats catalanes), dividit per eixos temàtics claus en la garantia dels Drets Sexuals i Reproductius i amb una proposta d’indicadors feministes. Alhora també es presentarà l’informe elaborat per el Grup de Recerca Antígona sobre l’estat dels Drets Sexuals i Reproductius a les polítiques públiques catalanes, des d’una perspectiva normativa i de drets.

Després hi haurà un debat amb Mónica Novillo, directora de la Red de Educación Popular entre Mujeres (REPEM-LAC), la importància del monitoratge en els espais locals i globals vinculat a les agendes de drets humans de les dones i les de desenvolupament com l’Agenda 2030. Novillo és experta en incidència política en drets sexuals i reproductius a Bolívia, a la regió llatinoamericana, i als espais globals.

L’acte serà també una oportunitat per debatre amb representants d’institucions catalanes sobre com es garanteixen aquests drets humans de les dones a través dels diferents ens públics.

Convocatòria (PDF)

Recommended Posts