Logo Sinergia CRM21.03.2017 | Divendres 31 de març es presenta el programari SinergiaCRM, de 10 a 13h a Torre Jussana (Av. Cardenal Vidal i Barraquer 30, Barcelona).  Es tracta d’una jornada divulgativa i demostrativa on es mostrarà aquesta eina per al Tercer Sector des del Tercer Sector.

La voluntat és que les organitzacions no lucratives disposin d’una solució de gestió de la relació amb les persones i organitzacions que les envolten (d’això en diuen ‘entorn CRM’).

SinergiaCRM s’ha desenvolupat sota el paraigua de l’Associació SinergiaTIC, que agrupa les entitats usuàries fent-les propietàries del projecte, en lidera la iniciativa tecnològica, coordina administrativament el projecte i en gestiona els beneficis amb la intenció de retornar-los al tercer sector. La junta directiva de l’associació està formada per representants de les entitats usuàries.

Funcionament

SinergiaCRM disposa d’una arquitectura modular que dóna cobertura les necessitats bàsiques de les entitats usuàries. A més d’uns quants elements bàsics (eina al núvol, codi obert, no vinculada a pagament de llicències, adequació a la LOPD, gestió d’usuaris, flexibilitat en la personalització, agenda, etc.), té com a funcions bàsiques: una base de dades unificada; la incorporació de múltiples mètodes de cobrament; la gestió de campanyes, esdeveniments, projectes i subvencions o accions puntuals vinculades a la relació de l’entitat amb socis, voluntaris, usuaris o professionals; la incorporació de tot tipus de canal de comunicació bidireccional des de l’entitat; la inclusió d’informes i consultes. A banda d’aquestes funcions, SinergiaCRM s’adapta a les necessitats específiques de cada organització mitjançant la creació de mòduls personalitzats.

 

Inscripcions a la jornada | Manual d’ús de Sinergia CRM

Recommended Posts